‘COMING OF AGE’ WORKSHOP

17 March, 13:00-17:45, TENT Witte de Withstraat 50, Rotterdam

Op vrijdag 17 maart organiseert Extra Extra twee workshops rondom het thema Coming of Age bij TENT in Rotterdam. Spoken word-artiest en programmamaker Soukaïna Bennani host een performance-workshop, en schrijver, muzikant en programmamaker Nicole Kaandorp een workshop creative writing.

 

Workshop: Performance 13:00 tot 15:15

Wil je je teksten van het papier naar het podium tillen? Wil je graag leren hoe je je voordracht op een meeslepende manier aan een publiek kunt presenteren, of je podiumskills perfectioneren? Tijdens deze workshop gaat Soukaïna rondom het thema Coming of Age met de deelnemers aan de slag om precies die vaardigheden te ontwikkelen of finetunen. Deze geduldige, invoelende en getalenteerde docent weet precies hoe ze samen met jou de magie in je performance naar boven kan brengen.

ticket

 

Workshop: Creative writing 15:30 tot 17:45

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je eigen verhaal over het thema Coming of Age. Nicole gaat met de deelnemers in gesprek over het hoe, wat en waarom van het schrijven van korte verhalen, waarbij het plezier in het schrijven voorop staat.

ticket